GRILOVÁNÍ V PIVOVARSKÉM PARKU

Přijďte v sobotu 14. července či 11. srpna do velkopopovického pivovaru na grilování s kapitánem Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR Janem Horkým.

Honza společně s vámi bude grilovat selečí kolínko, pstruhy, lososa a jehněčí kotletky a odhalí vám speciální grilovací triky, které vám v letní sezoně jistě přijdou vhod. Grilů i místa bude dost... a samozřejmě nebude chybět dostatek čepovaného Velkopopovického Kozla. Pro zájemce budou v průběhu dne připraveny i prohlídky pivovaru, během kterých se zastavíte mimo jiné i v pivovarských sklepech, kde ochutnáte nefiltrované pivo Velkopopovický Kozel. Navíc během celého dopoledne se budou konat v Pivovarském parku farmářské Ringhofferovy trhy, tedy zažijte v pivovaru sobotu plnou kulinářských dobrot a zážitků s Kozlem.

Také budou pro vás připraveny rozšířené časy prohlídek pivovaru, a to v  10.00, 11.00, 12.00, 13.00 a 15.00 hodin, kdy poznáte historii pivovaru, seznamíte se s kozlem Oldou a ochutnáte nefiltrovaný speciál přímo v ležáckých sklepech.

Gril menu - 14.7.

  • Zauzené a grilované filátko ze pstruha, medovo – hořčicový dresink, opečený toast, frisée salát
  • Grilované selečí kolínko, křenová omáčka a opečené mačkané mini brambory

Gril menu - 11.8.

  • Grilovaný marinovaný losos v citrusových plodech, bramborový salát s hrubozrnnou hořčicí, špenátový salát
  • Jehněčí kotletky, tomatové rizoto s parmazánem